Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 12:40 AM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Anthony, bir Vietnamlı askerin elindeki AK47’yi atesleyerek içeri girecegi korkusuyla bir restoran gibi halka açık yerlere gitmeye korkacak kadar savas anılarından korkmaktaydı. Bunun sadece düsüncesi bile donup kalmasına yetiyordu. Elbette ki bunun mantıklı olmadıgını biliyordu, ama bu korkunun geçmesine yetmiyordu. İste PTSD böyle bir sey.

EFT’yi kullandıktan sonra, Anthony bizimle birlikte kalabalık bir restoran gitti ve kendi ifadesiyle “bes kurusluk bir endise duymadı”. Adrienne, Anthony ve ben 200’den fazla kisinin bulundugu bu restoranda keyifli bir aksam yemegi yerken teklifsizce güldük ve sakalastık. Anthony tamamen rahatlamıstı. Korkusu yok olmustu. Ne hareket ama! Bir insanın hayatında böyle bir degisiklik yaratmak ne kadar harika bir duygu.

Daha sonra, kamera karsısında yapılan röportajda bir dakikalıgına durdu ve “Yemin ederim Tanrı beni kutsadı. Sanırım sizinle karsılasmamın zamanı gelmisti.” dedi.

Ve bu noktada, oturma odamda otururken, mutluluk gözyasları yanaklarımdan asagı süzüldü.

Bu kurstaki insan degeri kendi zirvesini hak etmektedir. Bununla kendinizi yeni seviyelere çıkartabilirsiniz. Ve, eger istiyorsanız, bunu digerlerine yardım etmek ve süreç içerisinde kendi degerinizi büyütmek için kullanabilirsiniz. Ne kadar fazla tesekkür istersiniz? Size daha büyük bir ödül veremem. Artık bu kursu yazmadaki motivasyonumu bildiginizi umuyorum. Çünkü yemin ederim Tanrı beni kutsadı. Sizinle karsılasma zamanım geldi!

Birlikte içinizde kisisel huzur topraklarına bir köprü kuracagız. Bu köprü kuruldugunda, kendinizden digerlerine duygusal özgürlügü ve neseyi yaymak için kullanabileceginiz bir ömür boyu beceri haline gelecektir. Ve bu kalıcıdır... Altın gibi. Paslanmaz veya kararmaz ya da modası geçmez. Her zaman sizin için orada olacaktır.

Daha önce yüz yüze görüsmüs olmayabiliriz, bu yüzden Anthony’de oldugu gibi sizi göremeyebilir ve sıcaklıgınızı bilemeyebilirim. Tek baglantımız bu kursla sınırlı olabilir. Ama bu bir sorun degil. Ne zaman insanlar iyilestirme amacıyla bir araya gelirse, onlar Tanrı’nın isini yapmaktadırlar. Sevgi ne kadar büyük olursa olsun aradaki boslugu doldurur ve bunun meydana gelmesine yardımcı olur. Tanrı yüz yüze görüsüyor olmamızı gerektirmez.

Siz ve ben duygusal özgürlüge dogru bir yolculuga çıkmak üzereyiz. Daha önce hiç yasamadıgınız bir sey olacak... Söz veriyorum. Bir sihirli halı üzerinde yanılsamayla biten bir hayali gezinti olmayacak. Gazilerimizde oldugu gibi size gerçek sonuçları vermek üzere yöneltilen bir gezinti olacak. Dogrusu korkularınızı, fobilerinizi, travmatik anılarınızı, öfkenizi, suçlulugunuzu, kederinizi ve diger bütün sınırlandırıcı duyguları basınızdan atabilme yetenegini gelistireceksiniz. Ve bu uzun yıllar süren oldukça yavas ve finansal açıdan tüketici seanslar gibi olmayacak. Genellikle, en siddetli olumsuz duygular bile birkaç dakika içerisinde ortadan kaybolacak. Ama kendimi geçecegim. Bu kursu ögrendikçe ve teknikleri kendinize uyguladıkça, ihtiyacınız olan bütün kanıtları göreceksiniz.

Ayrıca sınırlamalarını da ögreneceksiniz. EFT herkes için her seyi yapmamaktadır. Ama yapacagı sey sizi saskınlıga ugratacaktır. Uzun yıllardır bunu yapmama ragmen beni hala saskınlıga ugratmakta. Aklıma gelmisken, EFT bu yazıda kapsanandan çok daha fazlasını yapmaktadır. Ben burada sadece kapagı bir parça araladım ve içeriye bakmanıza izin verdim. Geri kalanı siz sayfaları çevirdikçe belirecektir.

Saygılarımla,

Gary H. Craig
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla