Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2010, 05:08 PM   #4 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: hata da yapabilirsinizz..

Sorsak da sormasak da davranışlarımızın bir kusurunu, kötü yönde eleştirecek bir yanını bulan mutlaka çıkacaktır. Ha sorup da yanlış yapmışım ha sormayıp da yanlış yapmışım. İkisi arasında çok da fark yok. Sonuç karşı tarafa göre aynı: HATA!!!

karşı tarafa göre demişsinn..evet karşı tarafa göree..senin içinse deneyim..aldıkları kadar kazandırdıklarıda olan deneyimler..bizi biz yapan yaşanmışlıklar..tabiki deneyimi sadece hatalar yaparak kazanmayız..doğru seçimlerimizde deneyim kazandırır..o yüzden kendimize saygı duyarak seçimlerimizin arkasında olup geriye değil ileriye bakmalıyız..yani ne yaptım diye düşünmek işe yaramıyorsa ne yapıyorum ,ne yapmalıyım diye diye düşünmeliyiz..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla