Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2010, 11:03 AM   #62 (permalink)
can_can_ny
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında

Arkadaşlar merhaba,
Herkese mucizelerle ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.
Yardıma ihtiyacım var.! hafta önce özlem şahinin affetme meditasyonuna başladım düzenli yapıyorum.her akşam belli bi saat belirledim her akşam yapıyorum sadece 1 akşam kaçırdım.onun yanında kendime hazırladığım olumlamalarım,şükürlerim,ve affetmelerim var.
Bugün değişik bi boyuttayım sanırım daha doğrusu dün de böyleydim ama bgn daha belirgin öyle bi his yaşşıyorum ki şuanda,geçmişimi ,beni üzenleri.kıranları iz bırakan olayları serbest bıraktıkça sanki gittiler gittiler göğüsümün orda biriktiler tıkandılar çıkamıyolar ve bana her bir sn yedi derin nefes alma hissi yaşatıyolar.yani bu farkındalıkmı olması gereken bişeymi nedir anlamadım ama şuanda bi dağın tepesine çıkıp avasım çıktığıı kadar ağırım göğüsümü yırtıp tek tek onları ordan çıakrtmak atmak istiyorumm o derece :=)))

lütfen bana bilgisi olan ilgilendirsin bu durumu yaşayan varmı normal mi ?

Şİmdiden teşekkür ederimmm


Neşe Li Neşe :=))
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla