Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 10:06 PM   #1 (permalink)
Baris
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

İnsan kendini kötü hissedince veya başka bişe olunca, neden bilmiyorum ama, ona buna, kendine, başkasına kaderine söylenip söylenip rahatlamaya çalışıyor belki de. Ne kadar rahatlıyor o da ayrı tabi. Üstteki yazılarımı tekrar okudum da üzüldüm kendime ne kadar söyleniyorum ben. Söylenene kadar keşke gidip problemi çözmek için daha çok, daha çok ve daha çok uğraşsaydım.
Neyse, baya sıkıntı yaşadım içsel olarak ama artık bunu düzeltmenin zamanı geldi. Ant içtim neredeyse artık stres, öksürme(psikolojik olan öksürük:)) ve arkadaşlarını vücudumdan tamamen atmak, kendimi daha iyi, mutlu canlı ve zinde hissetmek için. Öyle bişey ki zaten Pes edebilme şansım yok. Pes etmem demek hiç okula dersaneye gitmemem demek ki böyle bi durum da pes etmeyi mümkün kılmıyor.
Dün de daha önce anlattığım gibi kötü bir gün sayılabilirdi. Okulun ilk günü idi. Onun stresi falan derken herşey birleşti. Sedona ile duyguları tam boşattım derken, konsantrasyonumu stresden başka bir yere verememem yüzünden sabah midemde bişe olmamasına rağmen bi fasıl cıkardım. Ama okula ayak bastıktan sonrası gayet iyiydi.
Ama bu sabah cok daha iyiydi. Akşam kendime 2 tane 2 nokta yaptım. 1.si Kendimi iyi hissetmem adına, 2.si Kendi dışımda başka bişeye konsantre olma, okula, derslere vs gibi. Sanırım oldular gibi. Sabah kalktığımda biraz kötü hissediyordum. Ancak evden cıkana kadar sedona ile sadece 1. ve 2. soruları yani "Bu duyguyu serbest bırakabilir miydim?" ve "Bırakır mıydım?" diye sordum. Hatta 2. soruyu bazen sormadım. Cevap bile vermedim sorulara. Sanki soru soruyorum kendime ve karşılığında bi tepki bekliyormuşçasına oldu. İlk defa sedonayı üzerimde bu kadar etkili kullanabildim. Ve kaç gündür ilk defa evden kendimi iyi hissederek çıktım. Şükürler olsun.
Bugünün iyi geçmesi büyük umut benim için :) bu sorunun köküne kazıyana kadar bırakmıcam yakasını.
Sırf bu problem yüzünden 2-3 gündür adam gibi derslere de konsantre olamadım.Biraz daha ders konusuna da 1 hafta önceki gibi gösterdiğim özeni göstermeliyim. Hedefler büyük :)

Kendinize Eyi Bakın..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla