Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2010, 01:27 PM   #224 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Merhaba arkadaşlar,

Çakra açıcıyı direk dinlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...kraJourney.mp3

Burada bilmeniz gereken bir takım noktalar var. Konunun genel olarak incelenmemiş olması ve çakra açıcının telkinlerle karıştırılma ihtimaline karşı ufak bir bilgilendirme yapayım.

Çakra açıcı beyin dalgalarıyla hazırlanmıştır. Aşırı derecede dinlemeniz halinde beyin dalgaları arasında sıkışmalar meydana geliyor ve bu da size zarar veriyor. Önerilen süreler 2-3 günde 1 sefer yarım saati aşmayacak şekilde dinlemenizdir. Dinlerken vücudunuzun rahat bir pozisyonda olması özellikle uzanarak dinlemeniz daha iyi olacaktır. Kesinlikle hoparlörle dinlemeyin. Çakra açıcı kulaklıkla dinlenir. Sesini çok fazla açmanıza gerek yok.

Özellikle uyarılarımı dikkate alarak dinlerseniz sevinirim. Konu içinde ve internette daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla