Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2010, 07:46 PM   #6 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Hata yapmayı hazmedememek

Alıntı:
yeşilçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ben de hep bunu diyorum kendime hata yapmaman gerekir. Ama hep hata yapıyorum. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum. Bu hatalarım yüzünden işimi kaybedebilirim. Ben yazı yazarken ya eksik yazıyorum, yada satır atlayarak yazmam yeri yazmamış oluyorum. Bir türlü bu eksikliğimi gideremedim. HATA YAPMAK KÖTÜ BİR ŞEY.
Hata yapmak kötü bir şey değil. Hata yapmak,belki de dünyanın en güzel şeyi. Sana tecrübe katan, seni sen yapan şey hatalarından aldığın dersler. Hata yapmadan yaşasaydın, hayatın çok sıkıcı olurdu ve kendini tanımaktan uzak kalırdın. Üstelik hata başarıya engel değil, tam tersi başarı kapısının bir anahtarı, yeter ki sen onlarla kavga etmek yerine onları kendine haksızlık etmeden değerlendirip dersini çıkar ve sonra onlara veda etmesini bil.

Ergenlik dönemimde bir rozetim vardı, çantama takardım hep, I love my mistakes yazıyordu üzerinde. =))

"Ben kendime güveniyorum. Hata yaptığım için, başkalarından önce ben kendimi affediyorum... Hatalarımdan ders almasını biliyorum. Kendimde eksik olduğunu düşündüğüm yönlerimi geliştirme fırsatını bana verdikleri için hatalarıma teşekkür ediyorum. ve onları sevgiyle hayatımdan uğurluyorum."

kendine bunu telkin et gör bak neler olacak =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla