Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2010, 08:52 AM   #348 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Taarihin tozlu sayfalarına gömüşüp kalmaktan kurtarıyorum, seni günlükcüğüm ;) Biliyorum, her zaman sorunlardan bahsetmek kimsenin hoşuna gitmiyor ama bunlarla yaşamak, hele nasıl kurtulacağını bilememek daha kötü bir durum. O yüzden elimden geldiğince somut örneklerle bir şey sormak istiyorum.

Sabırdan bahsetmek istiyorum. Yazıları okumaya sabredemiyorum. Bu siteyi hepimiz biliyoruz, harika paylaşımlar yapılıyor ama ben bunların çoğunu okuyamıyorum ki neler kaçırdığımı siz düşünün artık. Birçok şeyi düşünerek değiştirebileceğime inanıyorum ama düşüncelerim öyle saçma şeylere yoğunlaşıyor ki istediklerime odaklanamıyorum. Hayatımdaki herşeyi kontrol etmek istiyorum ama hiçbir şeyi kontrol edemiyorum. Şikayet edebilirim, ama çözüme de odaklanabilirim. Ben çözüme odaklanmayı seçiyorum. Sizden isteğim, eğer bilen varsa bana bi yol göstersin, ben arkasını getiririm. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla