Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2010, 12:40 PM   #10 (permalink)
Parlayan
Üsteğmen

Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light
Standart Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince

Alıntı:
varonburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim özgüvenim genel olarak fazla değildi ama bu gün benden güçsüz olduğunu bildiğim bir çocuğun aniden şiddetine uğrayıp başımın yarılması sonucu özgüvenimi kaybettim... Yani onun benden güçlü olmadığını biliyorum ve başımı kanatmasını da kendime yediremiyordum ve onun suratınada bi tane yumruk atıcaktım ama insanlar tuttuğu için birşey yapamadım konu kapandı ben birşey yapamadan...

Yani şimdi içimde kaldı bu olay benim ona bir yumruk borcum varmış gibi hissediyorum ve özgüvenimi kaybettim :( ne zaman tekrar kazanabilirim özgüveni ne yapmam gerekir yani dediğim gibi şansım yaver gitmediği için karşılık veremedim ve içimde kaldı :(

özgüven telkini dinliyicem bakalım azda olsa işe yarıyıcakmı :/

İmgeleme yapmanı tavsiye ediyorum.Derin bir nefesten sonra o ana geri dön ve yumruğu çak.Ve bu konuyu kapat derim. Sürekli yapma ama olurmu gerçeğini yapmaya doğru ilerlersin yoksa. Rahatlıyacağına emin olabilirsin..