Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2010, 11:13 AM   #2 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eleştirilme Korkusu

Telkinleri dinliyor musun Sevgili Gülsevgi? Düzenli olarak dinle ihmal etme.Özellikle Başkalarının düşüncelerini önemsememe,ego güven güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinle..

Eleştirilmek bazen iyidir bazen de değil.Eleştiren kişiye göre ve ortama göre değişir..Yapıcı bir eleştirmeyse eğer her zaman başımız üstüne.Bazen de rencide etmek amaçlı yapıyorlar ya, yine de korkma..Çok sevdiğim bir söz var "korku akıl katilidir" Hakikaten öyle.Korktuklarımızı çekiyoruz yaşamımıza.Onlara enerji yüklüyoruz çünkü.."Eleştirilirsem ne cevap veririm diye düşünüyorum" Eleştiriyi davet etme

Şöyle düşün: Diyelim ki seni biri eleştirdi ve dediğin gibi fena bozuldun..Seni bozan ne olurdu? Kendinde eksik gördüğün bir durumun yüzüne vurulması mı, karşındaki kişinin acımasız davranışı mı?

Veya olumsuz bir eleştiriyle karşılaşsan en fazla ne olur? Bu senin değerinden bir şey eksiltir mi? Bence hayır..Korkup geriye çekersen kendini, hep geride kalırsın..Üstüne git ve korkmadığını göster..

Sevgiyle kal
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla