25-11-2010, 12:37 AM
|
#3 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dularınıza ihtiyacım var... İyi geceler arkadaşlar, 
Kusura bakmayın. Ben bugün kitap okumaya fazla kaptırmışım kendimi. O nedenle aranızda olamadım. Ancak bazı şeyler söylemek istiyorum. Dün facebookda bazı gruplara girip şifalandırma çalışmamıza katılmalarını rica ettim. Ancak herhangi bir yanıt veren olmadı şu an itibariyle.
Biraz önce sitemizin değerli üyelerinden Serpil hanımla msnde görüştüm. Kendisiyle daha önceden de grup oluşturarak birbirimiz için pozitif enerji çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmalar sayesinde iletişimimiz oldu. Dolayısıyla yine kendisinden bu kapsamda minik bebeğimiz için çalışmamıza uygun olursa katılmasını rica ettim.
Kendisi hemen kabul etti. Ayrıca reiki de gönderebileceğini söyledi. Ben kendisine metni e-mail yoluyla ulaştırdım ve Ecrin'le ilgili bilgileri verdim. Akşamları msnde grupta aramıza katılmasa bile bizlerle birlikte aynı saatte çalışmaya katılacak. Hatta bugünden okudu da.
Yani söylemek istediğim şu:
Tabii ki bizler için msnde bir arada olmak daha iyi oluyor. Gücümüzü de farketmemiz adına. Ancak bilmelisiniz ki bizlerle bir arada olmayıp çalışmaya katılanlar ve katılacaklar da olacaktır.
Şeker teyze blbck'e de Serpil hanımın minik bir notu var. Yarın akşam ileteceğim kendisine. 
Şimdilik bu kadar. Yardımı ve emeği geçen, iyi niyeti ve dualarıyla Ecrin'e destek olan, yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.
Sevgilerimle.  |
| |