Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2010, 04:34 PM   #8 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:

Alıntı:
kürşad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba,

Ben eski bir üyeyim uzun zamandır siteye girmiyordum.Sigara bırakma telkinlerini sadece iki gündür dinliyorum günde 5 saat. Normalde günde 1-1.5 paket sigara içerken ilk gün 5 tane sigara içtim hepsini de daha bitirmeden attım.Ben subliminal tekniklerin etkisine çok inanıyorum her ne kadar ilk karşılaştığımda şüphe ile yaklaşsamda...Fakat şimdi sonuçlar tecrübe ile sabit.
Harikasınız ...
Sigarasız günlere merhaba
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla