Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2010, 01:58 PM   #27 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI

Merhabalar,

Evet katılımın illa belirtilmesi gerekiyor. Çünkü tüm üyelerin istatistiklerini tek tek inceleyemeyiz. Gerçi paylaşımlar, katılımlardan çok daha düşük bu ara... Ancak katılınması gerektiği zaten koşullarda belirtildiği için katıldığını belirtmeyen kimseyi incelemicem. Değerlendirme kriterlerinin okunmasını rica ediyorum.

Bu ay nasıl bir seçim yapmam gerektiğine henüz karar veremedim. Ancak şunu belirtmeliyim ki geçen ay katılım olmadığı için geçen ayın ödülleri de bu aya devretmişti. Yani bu ay 3 arkadaşımıza 2'şer adet isme özel telkin hazırlanacak. Bu gidişle de yine isim vermem zor gözüküyor.

Bir de bir laf vardır emeksiz yemek olmaz diye... Sadece biraz katılım istiyoruz o kadar... Çok zor olduğunu düşünmüyorum. En azından bu başlık altında katıldığını belirten arkadaşlarımızdan...

Ayrıca bu çalışma bir sonraki ay devam etmeyecek. Şuan belli olan bir isim olmadığı için geç kalmış sayılmaz kimse. Ya ayın ortasını da geçtik. Geciktim diye düşünmeyiniz.

Katılımlar devam etmekle beraber dileyen arkadaşlarımız bundan sonra "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi'ne katılabilirler. Bu çalışmanın ayrıntılarına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ktivitesi.html

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla