Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2010, 11:42 AM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Basit bir uyarı için böyle bir tepki alman ilginç olmuş hakikaten. Onlarda dökmesinler sigara küllerini. Alt katta da insan yaşıyo heralde. Telefon konusunda da katılıyorum. Ben de düşünürüm öyle işi vardır rahatsız etmiyim gibi şeyleri. Hele çalışıyorsa aramam mesai saatleri içinde filan.

Heralde yaptığım en iyi şey mektup yazmak... Ben böyle arkadaşlarıma mektup yazarım, kart atarım, hediye filan alırım havalı zarflara filan koyup gönderirim. Hem o zaman kimse rahatsız olmuyor. Aksine seviniyor. Hem de karşındaki beklemediği bir anda alıyor. Güzel bir şey bence. Ayrıca da geri dönüşümü oluyor. O nedenle ben mektupların ilişkileri kuvvetlendirdiğine inanıyorum.

Teknolojinin ilerlemesi ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte mektuplaşmak tarih oldu neredeyse. Şahsen ben ilkokuldan beri internet kullanıyorum. Bunu rağmen teknolojiyle aram çok iyi değildir. Ve de yaşıtım hiç kimse de mektuplaşma görmememe rağmen (bana denk gelmedi) kendime böyle bir alışkanlık edindim.

Herkese de tavsiye ederim.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla