Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2010, 07:03 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: EFT / Duygusal Özgürlük Tekniği

Arkadaşlar ben Eft eğitimi almadım ancak şunu söyleyebilirim. Boğazım ağrıyordu ve ciğerlerime kadar inen bir ağrı vardı. Bu hassas noktalardan biri adını unuttum şimdi ona yaklaşık 1 dklık bir masaj yaparak boğazımdaki acıyı yokettim ve oradaki tıkanıklığın dağıldığını çok net bir şekilde hissettim. Ağrı yok oldu. İçi su dolu olan bir balonun patlaması gibi.

Kısaca söylemek istediğim şey aslında uygulanması çok kolay bir çalışma yeter ki doğru noktaları bulun. Bu arada benim ki tamamen doğaçlamaydı. Sonradan doğru yaptığımı öğrendim.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla