Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 04:33 PM   #47 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: VİTAMİNLER VE EKSİKLİK BELİRTİLERİ

Ben bu köşeyi çok seviyorum. Kendimle ilgili düzenlemeler yapmak istediğimde muhakkak dönüp dönüp bakıyorum. Tüm arkadaşlarımıza da okumalarını öneririm. Çok faydalı bilgiler mevcut.

Bende B12 vitamini çok düşük çıkmıştı. Buna bağlı anemi varmış. Bilgiler arasında da var ama gerçekten B vitamini eksikliğiniz varsa biraz farkındalıkla çok çabuk anlayabilirsiniz.

Öncelikle basit unutkanlıklarınızla meşhur olmaya başladıysanız, el ve ayak parmaklarınızda uyuşmalar oluyorsa, cildinizde problemler oluyorsa muhtemelen B vitamini eksikliği yaşıyorsunuzdur. B 12 eksikliğine bağlı olarak kansızlık da söz konusu oluyor.

B12 iğnesi vuruldum biliyorsunuz ki ben. Öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek istiyorum. Öncelikle yüzünüzde akne, sivilce vs. varsa emin olun yaralarınız hızla iyileşmeye başlayacaktır. Vücudumda sivilceler olmazdı benim yalnız yüzümde olurdu ancak bu durumda vücudunuzda var olan akne ve sivilcelerde gidecektir. Yüzünüz ya da vücudunuz tertemiz olacaktır.

Vücut sistemini çok değiştiren bir vitamin. Değişimleri başkalarının söylemesine ihtiyaç duymayacaksınız. Bizzat kendiniz gözleyebilirsiniz. Tırnaklarınız çok güçlenecektir. Özellikle benim bir tırnağım böyle kendi kendine kırılırdı. Çok garip bir yapısı vardı. O düzeldi. Sonra başkaları bir anda unutkanlaşmaya başladıysa bilin ki B12 vitamini vücudunuzun ihtiyaç duyduğu seviyelere ulaşmış.

Ben iğnelerden sonra bunları deneyimledim. Sonra ne olduğunu da söylemek isterim. Daha sonra ayda bir kontrole gidip her ay iğne olmam gerekiyordu. Ben 3 aydır kaçıyorum. 3 ayın sonunda sivilcelerim tekrar pörtledi. El ve ayaklarımda da uyuşmalar oluyor. Tırnaklarım da çok zayıf değil ama kırılmalar oluyor. Belki de temizliktendir bundan emin değilim.

Ancak emin olduğum şey kesinlikle cildinizde yarattığı etki. B12 vitamini cilt renginizi bile düzenliyor. Ben gözaltı morluklarım azaldı. Şuan yine ihtiyacım olduğu için başa döndüm ama tekrar kontrollerimi olup iğnelerimi yaptırıcam.

Dün bir vitamin ilacı aldım. İstanbul'dayken onunla idare edeceğim.

Bir de herkese günde bir avuç badem yemelerini öneririm.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla