Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 10:28 PM   #5 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: uyusturu madde & uyusturucu maddeyle mucadele

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
[b] bunu tüm türkiye biliyor malesef bu bir batak esrar demeyelimde e diyelim kaç yazar ? sorunu olan insan bi şekilde bu bataga dusuyor belki sitemizde su an birisi bunu okuyo tecavüze ugradı,yada benim gibi sevgilisinden ayrıldı yada ailesi öldü esrar denen maddeyi kullanmak istiyo beyni uyusmaya basladı ölecegi geliyo aklına sadece 1 saatligine uyumak istiyo 1saatligine sakinleşmek istiyo ama bu yazılanları okudu vee kendine geldi hıı bide böyle düşün ablacıgım

bunu biz söylesekde söylemesekde bu türkiyenin acı bir gerçegi ve bu gerçegin bu batagın giriş yolu çokkkk genişş ama bu batakdan bu patikadan bu dağdan cıkış yolu çoook darr ancak kalbinin ferahlıgı kalbindeki sevgi ile o cıkış yolunu genişlete biliyosun .

türkiye dedimde. genebiz şanslıyız kolombiya gibi az gelişmiş ülkelerde bu maddenin yaşı gitdikce düşüyor bizim burdaki amacımız birilerine bir şeyler anlatmak .eger ayıkırı bi şeyse co adminsin ! ben atakan abiye sorup açdım bu baslıgı ben bu yazıyı 1 aydır acmmı acmayımmı diye dusundum hayal ablaya atakan abiye sorup açdım yolunda gitmeyen bi şey varsa sil .!
ablacm !

bak bigci ben başlık neden açılmış demedim benim dediğim ilaç ve uyuşturucu adı vermek sakıncalı olabilir dedim silmek amacımda YOK!!!
umarım anladın
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla