09-11-2010, 02:40 AM
|
#9 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
oh nihayet, tebrik ederim hazal'cım..bu görevi fazlasıyla hakediyordun..
Ben de emekli olabilirim artık :))) | Teşekkür ederim Gülşen abla. Ama sen hiçbir yere gidemezsin. Emeklilik de neymiş. Emeklilik yaşı 65 oldu haberin yok mu senin.
Sen bize lazımsın. Ayrıca da kimse duymasın. Kimsenin bundan hoşlanacağını sanmam. Çok ayıp. Hep birlikte forumu daha iyi yerlere getirmeyi dilerim.
İyi ki varsın.
Sevgiyle kal. Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
tebrik ederim dostum, aslinda yazilarin aktivitelerini takip ederken, seni hep supermod olarak hayal etmistim, yani bu benim icin pek surpriz olmadi, aksina simdiye kadar mod olarak kalmani anlamis degilim :)) tebrik ederim sevgili supermod um.. bu sana daha cok sorumluluk yukleyecektir, sana bolca sabir ve saglik diliyorum, bu kadar isin uzerinden gelmek icin bunlara ihtiyacin olacaktir. saygilar sunarim. | Teşekkür ederim matri. Benim için pek bir şey değişmicek ancak böyle düşünmene de sevindim. Sorumluluklarımız hep böyle olsa keşke. Sabır, sağlığa hayatımızın her alanında ihtiyaç duyuyoruz. O nedenle hiç kaybetmeyelim hiçbirimiz. Tekrar teşekkür ederim.
Sevgiyle kal. Alıntı: _pretty_ Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ediyorum Zerynthia ve hayatında güzelliklerin mutlulukların fazla fazla olmasını diliyorum.iyiki varsınnnnnnn.   | Teşekkürler _pretty_
Sen de iyi ki varsın. O dilediğin güzellikler senin de hayatından eksik olmasın.
Sevgiyle kal. |
| |