Konu: E-Eft Kursu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 05:50 PM   #27 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: E-Eft Kursu

İlk gün size uygulama önerisi olarak şunu yazmıştım:

"Duygusal Özgürlük Yöntemlerini öğrenmek için sizin nedenleriniz neler? Günlüğünüze yazın.

Her şeyde olduğu gibi, bu kursa başlarken de, amaçlarınızı belirlemeniz önemlidir. Bu e-posta kursundan ne bekliyorsunuz? Çözmek istediğiniz bir sorun mu var? Ulaşmakta zorlandığınız bir hedefiniz mi var? Bugünden itibaren, önümüzdeki 30 gün içerisinde, bu kurs sayesinde hayatınızda ne gibi somut değişiklikler görmek istersiniz? Eskiden yapamadığınız neleri yapabilmek istersiniz? Bunları kısaca yazmanızda büyük fayda var.

Baştan amacınızı net bir şekilde belirler, bundan sonra alacağınız bilgileri, bu amacınız doğrultusunda kullanır, uygulama önerilerini yaparsanız, bu sizin için çok faydalı bir kurs olur."

Bugün size yeni bir bilgi vermeyeceğim. Bugün tek yapmanızı istediğim şey, son 30 günü değerlendirmeniz.

Başlangıçtaki amacınıza ulaştınız mı? Duygusal Özgürlük Yöntemlerinin faydasını gördünüz mü? Onu herhangi bir sorununuzu çözmek ya da hedefinize daha kolay ulaşmak için kullandınız mı?

Kursu genel olarak nasıl buldunuz? İşinize yaradı mı? Beğendiğiniz yönleri neler? Daha iyisi olabilirdi dediğiniz neler var? Bunları bana bildirirseniz, bu kursu bende sizden gelen tepkiler doğrultusunda geliştirebilir, daha işe yarar bir kaynak haline getirebilirim.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla