Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 11:13 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince

Öncelikle çok geçmiş olsun. Evrende her şeyin bir karşılığı vardır. Buna bedel de diyebiliriz. Sizin de muhakkak burada almanız gereken bir ders vardır. Bu tür olumsuz durumlarda genellikle tepkimizi gösteremediğimiz zaman bunu kafamıza takarız.

Onun dışında mutluluğun nasıl bulaşıcı olduğunu düşünüyorsak kötü düşüncelerimizde bulaşıcıdır. Sonucu ise basit: Ne ekerseniz onu biçersiniz. Şiddet çok çirkin bir şey. Dolayısıyla böyle bir durumda karşılık vermediğiniz ya da veremediğiniz için sevinmeniz gerekir. Yoksa size bunu yapan kişiden hiçbir farkınız olmazdı. Şansınız yaver gitmiş.

Sevgiyle kalın.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla