Konu: Takıntılar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2010, 10:56 AM   #14 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Takıntılar

cliviafcımm 1ve2 sanırım insanların günlüük yaşamında fazla ayrıntıya girmemesinden kaybaklandıgını düşünüyorum. ne yapıyorlar tam bilinçle yapmıyorlar. yoksa gidipte çay içmek isteyen biri su bardağı su içmek isteyen biri fincan almaz heralde. am bu örnekle yok değil elbet. bende karşılaşıyorum. soruyorum arada su bardağı/cay bardagı yok muyde diye önemsememiş ilk onu gördüğü için onu almış. dikkat etmediğimzden kaynaklanıyor yani. yemek yerkende sırf yemek yemiş olmak için yapıyoruz o işi. görgü sofra adabı kurallarını bir bilsek/uygulasak hiç böyle şikayetlerimiz kalmaz.

3 ve 4 bence güzel bisi;) düzenli biri olduğunun göstergesi:)
bende giysilerde renklileri ayrı yere siyAh&beyAz&gri olanları ayrı yere istiflerim:)) ama şikayetçi değilim bundan yararı oluyor bana:)

5 bendede var merak meselesi sanırım:) acaba bunu böyle yazdıysa diğeri nasıldır diye düşünürüz hep:))

6-biraz garipmiş:) ama senin hayatını zorlaştıracak konular oldugunu düşünmüyorum:) belki 1ve2de zorlanırsın bunuda hoşlanmadıgın konularda kişilere uyarı yaparak dile getirebilirsin:)

planner bu çok güzel bişi hepimizin Türkçemizin elimizden gitmemesi için çaba sarfetmemiz gerekiyor zaten. bu Türkçe karakterlerle konuşma ve yazma ile başlıyor. Sen bunda hiç zorlanmazsın;) ne güzel:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla