Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ya ne olduğuna inanamayacaksınız!!! Sonunda ben de başardım. Birkaç haftadır kedi sahibi olmak istiyordum. Ankara'daki kedi ilanlarına bakıyordum. Çoğunu aradım, mail attım ama cevap alamadım. Birkaç tanesiyle görüştüm. Birisi kediyi çoktan verdiğini söyledi. Birisi de 650 TL dedi. Çok fazla geldi bana da fiyatı. Ama hala arıyordum. Hangi kediyi istediğime, rengine karar vermiştim. Hatta adını bile koymuştum. Bir de istediğim cinste ve renkte kedinin internetten fotoğrafını bulup masaüstü arka planı olarak ayarlamıştım.
Bu akşam bir arkadaşımdan mesaj geldi. Gece uyuma diye. Ben de tamam dedim :) Saat bir buçuk gibi, evin oraya gelicem aşağı inebilir misin, bir şey var diye mesaj attı. Neyse geldi, indim. Bir paket verdi elime. Bu ne dedim. Dur bakma şimdi dedi. Sonra bir taşıma kafesi çıkardı. Ben şok içindeyim şok! Kafesin içine bir baktım ki!!! Tam istediğim renkte ve tam istediğim cinste bir kedi. TAM. Her şeyiyle aynı. Ben inanamıyorum. Hala inanamıyorum.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |