Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 05:54 PM   #8 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: yürümenin faydaları

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olsun biz farkındalıkları yüksek insanlarız cliviafcım:) belki bu senin ileride daha büyükk rahatsızlıklar çekmemen için bir işarettir canım:) bizde o işareti dikkate alıyoruz ve böyle ufak tefek rahatsızlıkların hayatımıza gölge düşürmemesi için harekete geçiyoruz:)

evet bende severim ışık güzeldir. herkesin hayatında ümit ışığının olması gerek. oyüzden herkes ışıkla kalsın diliyorum. yüreğimiz aydınlansınki güzellikleri görebilelimm, farkındalık kazanalım;)


güzel dileklerin için bolca amiinn amiinn aminn diyorum. Dilerim herkes herşeyi gönlünce yaşasın.
Evet asicim, gerçekten de öyle. Bir de bu hastalığımı bir kaza sayesinde keşfettim. O kazada ne acı çekmiştim ama şimdi şükrediyorum. Hayatta başıma gelen her şey farkındalığımı artırdı, algı düzeyimi yükseltti. Ve hayatıma çok çok harika olaylar, harika insanlar(senin gibi) çekmemi sağladı. Yani her hastalık, her musibet çok daha güzel şeyler getirdi hayatıma. Hayatta her şey bizim için işliyor, kötü sandığımız her şey sadece o an için kötü. Sonradan getirdikleri çok kıymetli.

Dileğin için kocaman bir teşekkür gönderiyorum canım benim. Ümit ışığımız sürekli parlatsın hayatlarımızı :)
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla