Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2010, 01:24 AM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim

Tarafsız olması bunun kanıtıdır. Siz rabbim diyenden bile rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla bunu yasaklamakla tarafsız olmuş olmayız. Sizin istediğiniz gibi olmuş olur. Bence bunu kabul ettirmeye çalışmayın. Biz o dengeyi çok iyi sağladığımıza inanıyoruz. En azından ben bunun kendim için geçerli olduğuna inanıyorum. Dini paylaşım rabbim demekle olmaz. Kişiler inançlarını kendi içlerinde yaşamalıdırlar elbette. Ancak bu konuda çok sert de olmamak lazım. Her tanrım diyeni yasaklayacaksak bu ne kadar adil olur. Kaldı ki bu inanç özgürlüğüne aykırıdır ve bunu yasaklayamazsınız anayasal suçtur. Ayrıca kendi inançlarınızı dayatmaya girer.

Dini paylaşımlara bir örnek gösterebilirim sizin için kastedilen şeyi o zaman net olarak anlayabilirsiniz. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Size örnek bir metni pm yoluyla ulaştırıcam.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla