21-10-2010, 04:01 PM
|
#2 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz...
Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost olmak her daim yanında olmak demektir , dostunum dediysem sözümün eriyim güzelim her zaman yanındayım  | Sen ne güzel yürekli bir kadınsın bitanem yaa, Oğluna acil şifalar diliyorum, daha yeni gördüm, ben de sağa sola mesaj yazıyodum sana, sen gör die:)) Meğer cevabını bile vermişsin. Oğluşunun bir an önce ateşinin düşmesini ve iyileşmesini diliyorum. Bugün artık toparlanır biraz gibi geliyor bana. Dün geceye göre daha rahat bir gece geçireceğinden eminim canım. Gönlünü ferah tut sen. Üstelik o uyumuştur gün içinde. SEn kendine de dikkat et lütfen. Kendine de bakacaksın ki, oğluna bakacak daha çok gücün olsun. Her daim yanımda olacaksın, ben de senin canım benim. Hayatımın en güzel renklerinden birisin. Çok özledim seni. Çok ama çok özledim gerçekten:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |