Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2010, 11:58 PM   #8 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: durugörü ve duruişiti açma yolu

Alıntı:
talha002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

4.Üçüncü gözünüzü temizlerken, ruhsal görünüzü engelleyebilecek her türlü düşünceyi de salıverebilirsiniz. Melekler sınırlayıcı inançları temizlemeniz için size yardıma hazır biçimde beklemektedirler. Yapmanız gereken tek şey bu inançları temizlemeyi istemektir. Onlar tüm işi sizin için yapacaklardır.
Birkaç derin nefesle birlikte, gerçeği yada geleceğinizi görme konusunda barındırdığınız korkuları meleklerinize bırakmayı isteyin. Meleklerinize, onları görme konusunda barındırdığınız korkıları bırakmayı isteyin. Onlara, ruhsal görünüzü yeniden uyandırmanızın sonucunda eleştirilme, baskı yada zarar görme korkunuzu bırakmayı isteyin. Kendiniz dahil, herhangi bir zamanda ve yerde ruhsal görüye sahip olduğunuz için size zarar vermiş olanları bağışlamayı isteyin

5.Meleklerden ilahi rehberliği işitmekle ilgili her türlü korkunuzu temizlemelerini isteyin. Buna bir ses tarafından ürkütülme korkusu, Tanrı tarafından kontrol edilme korkusu ya da Tanrı'nın zamanını yada dikkatini hak etmediğiniz korkusu dahildir.

verdiğiniz bilgiler gerçekten çok güzel ve açıklayıcı bu paylaşımınız için teşekkür ediyorum size. ayrıca bu kısımları ayrıca hoşuma gitti bende suçluluk dugusu kaynaklı yaradanın beni affetmeyecegi düşüncesi barınıyor sık sık kafamda, bu görme ve işitme egzersizlerindeki sözler bir nevi benim için inancımı geliştirebilmem yönünde yardımcı hem de bu alıştırmaları yapmama ve durugörü duruişiti yollarını açmama vesile olucaktır tekrar teşekkürler en kısa sürede denemelere başlamayı ümid ediyorum ve gelişmelerden sizi haberdar ederim. saygılarımla.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla