Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 10:47 AM   #2 (permalink)
zamanı_geldi
Üsteğmen

zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: DÜŞ KURMANIN SINIRSIZ GÜCÜ

yazın çok güzel emeğine sağlık ama birşey soracam?

Geçen hafta ‘Beş Boyutlu Sinema’ ya gittim. O kadar gerçekçi ki anlatamam. Sanki gerçek bir trenin içindesiniz. Hızla giderken, yüzünüze rüzgar çarpıyor, üzerinize su sıçrıyor ve hafifçe ıslanıyorsunuz. Aşağı inerken koltuk sizi yerinizden zıplatıyor. Gerçekte olan biten hiçbir şey yok. Sinemadasınız ve bir koltuktasınız. Ama o salonda, filmi gerçekmiş gibi algılamanız için her şeyi yapıyorlar. Siz bir koltukta otururken, film başlayınca hızla giden bir trenin içinde buluyorsunuz kendinizi. Filmden çıkınca; “öyle bir düş kurmalıyım ki, bu kadar gerçekçi olmalı” dedim kendime. Zihnim, o salondaki her şeyi gerçek sandı. Tüm duygusal tepkilerim, gerçekmiş gibiydi. Şimdi gözlerimi kapatıyorum ve düşlüyorum. Güzel bir hayat düşlüyorum ve elimiz uzatacağım kadar yakın bana...

bu gerçekmi tam olarak anlayamadım..