Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 10:38 PM   #39 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.



En İyi Öğretmen

Teknoloji ve bilgisayarlar, Ross Perot'un zengin bir adam olması sağladı. Ama onu yetiştiren ve bugünlere gelmesini sağlayan ne bir üniversite profesörü ne de bir bilgisayar uzmanıydı. Ross’un en iyi öğretmeni, bilgisayar çağı başlamadan çok daha önceleri onu hayata hazırlayan annesiydi.

Ross, annesine dair ufak tefek ama bugün cömertlik ve yardımseverlik gibi değerli vasıflara sahip olmasını sağlayan pek çok öğretici olay hatırlıyor.

Büyük Buhran zamanında, evsizler gün aşırı kapılarını çalar ve yiyecek bir şeyler isterlerdi. En sonunda evsizlerin, çevrede onlarca ev olmasına rağmen sürekli kendi kapılarını çalmalarının sebebini anladılar. Bir evsiz, evlerinin önündeki çöp tenekesinin üzerine evi işaret eden bir ok çizmiş ve altına da cömert ev yazmıştı. Küçük Ross annesine, isterse yazıyı silebileceğini söylese de annesi her gün kapılarının sürekli çalınacağını bilmesine rağmen Ross’a yazıyı silmemesini söyledi. Ross hayatı boyunca bu ince davranışı unutmadı.

Ross Perot, hayatta sahip olduğu tecrübelerin çoğunu hep annesinin öğrettiğine inandı. Annesi, ona okulda hiçbir zaman öğrenemeyeceği dersler öğretmişti. Öğrettiklerinin, Ross’un hayatına yaptığı etkinin değeri ölçülemezdi.

Aslında sadece Ross değil, hepimiz hayata dair en önemli şeyleri yine yaşadığımız hayatın kendisinden öğrenmiyor muyuz?

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla