Konu: yardım edin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 08:06 PM   #3 (permalink)
neseli ceni
Üsteğmen
 
neseli ceni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 195
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neseli ceni is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yardım edin

bir de mide bulantısı yaşadım bugün bununla alakası var mı bilmiyorum.uyurken dinleyebilirsiniz dediğinizi hatırlıyorum?bu nedenle uyurken dinlemiştim ve zevkli gelmişti bana ilgimi çekmişti.yalnız iyi değilim gerçekten. bıraktığım antidepresanım vardı (geceleri uyuyamama ve iştah kaybı nedeniyle kullanıyordum) tekrar başlamaya düşündüm bugün yani biraz uyuyup biraz yemek yiyebilmek açısından yarın da tatil.ama tam bıraktım derken tekrar başlamak istemiyorum ne de olsa uyuşukluk yaratıyor ve geçici olduğu hissi yaratıyor bende kalıcı bişeyler lazım. aslında çok sosyal ve pozitif bi insanım (ama çok fazla düşünüyorum) ne yapacağımı bilmiyorum.suçluluk ve ego'yu dinlediğimde enerjim artmıştı dik yürüme dediğiniz şeyden eskiyi bırakma geleceğe bakma dediklerinizden olmuştu ve herşey çok iyi gidiyordu. ama iki gündür fenalardayım ruh halim pek iyi değil.
ben şimdi bırakayım mı bi süre bunları?
sizden rica etsem iştah açma yada kilo alma gibi telkinlerin olduğu bi cd bana hazırlayabilir misiniz? (ilacı bıraktıktan sonra müthiş bir iştahsızlık yaşıyorum)
korunma kalkanı'nda neden şimdi sizi uyandırıyorum diyorsunuz hipnoz yapar gibi bu sadece bir telkin yani bir olumlama değil mi? riskli geldi bana biraz.bu telkinden sonra sorunlarım arttı.
sonuç olarak devam edeyim mi etmiyeyim mi siz ne önerirsiniz?
ilk dinlemeye başladığımda çok güzeldi o zaman bırakmalı mıydım?ama o da ilk günleriydi en az bi hafta dinlememizi önermiştiniz.
şimdilik sorularım bu kadar. olumsuz eleştiri yapmıyorum faydalananların hakkını yiyemem. ben yardım istiyorum sadece :)
teşekkürler
neseli ceni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla