Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 06:40 PM   #30 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.



Gerçek Aşk

Aşkı tutkuyla karıştırmak ne kadar da kolaydır!

Bir baba ilk gençliğinde olan oğlu için şöyle söylemiş: “Aşık mı yoksa azgın mı bilemiyorum!” birisine hissedilen çekim, mevsimlerden daha hızlı biçimde değişebilir ama gerçek anlamda aşk bu duygulardan daha güçlü bir şeydir.

Aşk, Bay ve Bayan Strauss’un paylaştığı şeydir işte. Bayan Isadore Strauss 1912’de Titanic’le seyehat eden 1. sınıf kadın yolculardan bir tanesiydi ve boğularak öldü. Çünkü eşini terk etmeyi kabul etmedi.

Gemi batarken, o panikte soğukkanlı kalmayı başardılar. İkisi de kurtarma botlarında (filikalarda) yer bulmaları için kadınlara ve çocuklara yardım ettiler. Sonunda, eşini sürekli olarak botlardan birinde yer bulması için zorlayan Mr. Strauss, eşini bir tanesine bindirdi. Bir an için bayan Strauss oturmuştu ancak aniden yerinden fırlayıp eşinin durdurmasına fırsat vermeden tekrar gemiye tırmandı. Eşinin kolunu yakaladı, ona sokuldu ve şöyle dedi: “Çok uzun süredir birlikteyiz. Artık yaşlandık. Nereye gidersen git, ben de gelirim.”

Onlar için gerçek aşk, bağlılık ve sadakatti. Ve özveriydi. Herkes böyle bir aşkı çok istese de bulamaz. Ama bağlılığın ve sadakatin bulundu bir aşk başka alanlarda yakalanabilir. Böyle bir aşk gerçek adanmışlığın kalbinde var olur. Bu mutlu insanların yaşamlarının etrafında kurduğu bir gerçektir.


__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla