Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 04:17 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.



Hayır Diyebilmek

Adamın biri zayıflamak için rejime girmişti. İşe giderken, vitrininde enfes görünüşlü hamur işleri sergileyen, yolunun üstündeki fırından uzak durabilmek için yolunu bile değiştirir olmuştu. Ama günlerden bir gün işe elinde kocaman bir kakaolu pastayla çıkageldi. İş arkadaşları, rejimi bıraktı diye onunla dalga geçtiler.

Adam, cevaben gülümsedi ve şöyle dedi: “Bugün yanlışlıkla fırının önünden geçtim, vitrine baktım ve bir sürü kurabiye gördüm. O zaman bunun bir yanlışlık olmadığını hissettim ve dua ettim. Tanrım, eğer bu lezzetli pastalardan birini yememi istiyorsan, fırının önünde bir park yeri ihsan et. Ve umduğum gibi, fırının önünden sekizinci geçişimde bir de baktım, boş bir park yeri!”

Bazen irade bir şeye hayır diyebilme gücüdür. “Artık bu davranışa ya da tavra devam etmeyeceğim” diyebilmek için içinizdeki gücü ortaya çıkartmaktır.

İç disiplin, düzenli ve sağlıklı bir yaşam kurmanın önemli bir parçasıdır. Bugün sizi rahatsız eden bir şeye “yapmayacağım” demeniz gerekiyor mu? Öyleyse size tavsiyem; boş bir park yerinin ‘hayır’ demenize engel olduğu gibi bir bahane bulmaya çalışmayın.

Sadece yapmayın.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla