Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 04:17 PM   #134 (permalink)
Bale
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 223
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Smile Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...
Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla