Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2010, 09:38 PM   #99 (permalink)
mudokon
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

telkinin etkisini göremeyen arkadaşlar kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın.ben ilk zamanlar yaklaşık 2.5 ay geceleri aralıksız dinledim ve beklediğim etkiyi göremedim.foruma bayadır uzak kalmıştım.eskilerden beni hatırlayanlar olacaktır.telkin konusunda umutsuz vakaydım :( telkinlerin etkisine kesinlikle inanıyorum ancak bende etki etmediğini düşünüyordum.o 2.5 ayın ardından uzun aralıklarlada olsa şimdiye kadar dinledim.şimdi o dinlediğim zamanları düşünüyorumda o zamanlarda galiba etki etmiş ama o kadar yavaş etkilerini göstermişki ben farkına varmamışım.yani insanın fiziksel olarak yaşlanması ama kendinin bunu farkedememesi gibi.

ama benim bahsedeceğim o değişimler değil.son 5 aydır bi beğenmediğim özelliğimi kafaya aşırı takmam kayanaklı bi sorun başladı.bu sorunu kafaya taktıkça iyice arttı.tabi başka sorunlarda var (işsizlik vb gibi) ama esas kafayı taktığım sorun kaynaklı depresyona girdim.bu kafaya taktığım sorun yüzünden kendine güven 0 ın altına indi.kendimi hiç sevmemeye başladım.hayat aşırı sıkıcı geliyordu.çeşitli arayışlardan sonra telkinler aklıma geldi.eski hoporlorum bozulmuştu bu salı (05/10/2010) yeni bi hoporlor ve şarjlı pil aldım ve telkinleri dinlemeye tekrar başladım.gündüz 1-2 saat anca dinliyorum ama geceleri aksatmadan ego-suçluluk-kg dinliyorum.ve önceden o kadar dinleyip beklediğim etkiyi görmememe rağmen hemen ertesi gün sabahı aynı sitede yazılanlara benzer etkiler hissettim.önceden neden etki etmedide şimdi böyle oldu diye düşündüğümde şu olası sonuçlara vardım.etki etmeyen kişilere faydası olabilir:

-önceden telkinleri hep yüksek sesle dinliyordum.özellkle yüksek sesle hoporlorle dinlediğim ilk 2.5 ayda ben ve oda arkadaşım pek etki görmedik.sonra geçmişi düşününce bilgisayar kulaklığıyla yanı başıma koyduğum zamanlar etkisini gördüm gibi.yani burda söylemek istediğim etkisini görmeyenler bide düşük sesde denesinler.Atakan Bey siz ne düşünüyorsunuz düşük sesde dinleme olayına?

-kesinlikle hoporlor kullansınlar.hoporlor en azından bilgisayar hoporloru olsun.benim ilk kullandığım hoporlor pille çalışan ufak bi hoporlordu.belkide bundan etki görmedim o zamanlar.

-bide kendini fazla sorgulamasınlar acaba etki ediyomu etmiyomu diye çok düşünmemek lazım galiba.geçmişi düşündüğümde hep telkinleri öylesine bi beklenti içine girmediğim zamanlar etkisini görmüşüm.

-telkinlerin etkisini görmeyenlerden bırakan varsa ara ara belli periodlar halinde dinlemeleride faydalı olabilir.belki bende şimdi etki etmesi bu ara ara dinlemelerden sonra oldu bilemiyorum.

-telkinlerin etkisini kesin olarak anlamak için psikolojik olarak göçtüğünüz bi zaman olurs tekrar dönüş yaparsanız farkı anlayacaksınız.geçen hafta ile bugün arasında bende dağlar kadar fark var diyebilirim.

sadece 4 gündür ve temel telkinleri(ego-suçluluk-kg) dinlememe rağmen bendeki etkileri yazayım:-iç huzur -iç sesin olumlu konuşması -kendini önemli bi insan gibi hissetme -hayattan zevk alma -daha mutlu umutlu olma hali. -aynaya baktığımda daha pozitif bir insan görmek. -insanlarla daha rahat iletişim kurabilmek -konuşmamın artması.-bide kendi kendine konuşma ve şakalaşma başladı :)-herşeye merakım arttı.sokakta bi kutu görüyom mesala gidip altına bakıyom fln. ha bide aşırı bi gerginlik vardı.sanki etrafa insanlara negatif elekrik yayıyodum pozitife döndü. -aşırı sıkılma hali kalktı.
-ve beni en şaşırtan etkisi sedef var bende onda azalma oldu!
önceden telkinlerin etki edenlerin yazılarını okuyup bende niye olmuyo diye üzülürdüm.şimdi bahsedilen şeylerin benzerleri bende olmaya başladı :) daha diğer telkinleri dinlemedim bile onları dinleyince kimbilir neler olacak!İnşallah bu etkiler artarak devam eder.

başımda ağırlık olduğundan cümlelerim biraz bozuk olabilir kusura bakmayın.umrım etki etmeyenlere yardımcı olmuşumdur.
bu arada Atakan Bey size bu telkinler için çok teşekkür ediyorum.bu telkinler sayesinde kafaya taktığım sorundan %100 kurtulacağıma eminim.
umarım herkez beklediği etkiyi görür.ben telkinlerin etkisi konusunda umutsuz vakaydım ve bende bile etki göserdiyse sizde kesin gösterir arkadaşlar.kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın.bakın örnek olarak önceki yaılarımı koyuyorum.bu yazılar taa subat 2007 den.bu yazılar dışında benim önceki yazılarımı arattırırsanız telkinler konusunda ne kadar umutsuz vaka olduğumu görürsünüz :)



Alıntı:
mudokon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba herkeze.
telkinlerin 20. günü ama hala bi etki yok gibi.
13 günden önce ego,suçluluk
13. günden sonra ego güçlendirici,suçluluk ve kendine güven dinliyorum.
Atakan Bey sizce bi etki görmediğimi hissetmeme rağmen başka telkinler sosyallik arttırıcı falan ekleyeyimmi yoksa bu şekilde devam mı edeyim?
eğer ekleyeceksem maksimum kaç telkin ekleyeyim.
cevabınız için şimdiden teşekküreler...
Alıntı:
mudokon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba herkeze ve Atakan beye
şubat 1 den beri ego güçlendirici ve suçluluğu dinliyorum.
henüz bir etki göremedim. dinleme sürem değişken ama dün mesela 7 saat uykuda 4.5 saat normal dinledim.genelde günde 10 saat var.
evde sürekli dinliyorum.film izlerken bile bazen tek kulağıma takıyorum.bazen de bilgisayar kulaklığını omuzuma takıp öyle dinliyorum.
yatarkende bilgisayar kulaklığıyla kulağıma takmadan ortanın altında bi sesle (müziği duyacak kadar) dinliyorum.
-acaba dinleme şeklinden kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
-ses düzeyi müziği duyacak kadar olsa kesin yeterlimi?
-bi etki görmediğim halde listeme başka telkinler ekleyeyim mi?evetse en fazla kaç telkin ekleyeyim?tavsiye edeceğiniz telkin varmı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla