Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 01:15 PM   #23 (permalink)
okay41

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
okay41 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Merhabalar,
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Şuveyhan İlköğretim Okulunda sözleşmeli öğretmen olarak atandım. Okulumuz 3 derslikli 110 öğrenci ile eğitim ve öğretim vermektedir. Yalnız bu çocukların çoğu ya tarlada pamuk toplamakta ya da hayvan gütmektedir. Çünkü aileler maddi sıkıntılar yüzünden okula ve oradan gelecek herhangi bir masrafa sıcak bakmamaktadır. Çocukların çoğu bu sebepler yüzünden okula aralıklı devam ediyor ve bu da eğitim – öğretimi ciddi oranda aksatıyor.

Şimdi siz değerli yardımseverler okulumuza yapacağınız en ufak yardımın bizleri ne kadar mutlu edeceğini belirtmek isterim. Çocuklara alacağınız tek bir kalemin bile onların geleceğine hatta bizim geleceğimize yapacağınız en güzel yatırım olacaktır. Onların başarılı olmasına çok büyük katkıda bulunacaksınız. Zaten durumları kötü olduğu için ailelerden yardım talep edemiyoruz. Hayatımız boyunca kendimiz için kimseden bir yardım talebinde bulunmadık. Ama söz konusu çocukların geleceği olunca siz değerli yardımseverlerden ne isteniyorsa ve ne yapmamız gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Eğer siz de hazırsanız bizleri ve çocukları çok mutlu edersiniz .Şimdiden çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla ve sevgilerimizle Şuveyhan köİ.Ö.O. Öğretmen ve öğrencileri

İletişim bilgileri :

ADRES : ŞUVEYHAN KÖYÜ İ.Ö.O. AKÇAKALE / ŞANLIURFA

OKAY CAN KURT : 0506 336 42 45
MAİL : lili-marlen-turkusu@hotmail.com
okay41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla