Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2010, 06:40 PM   #17 (permalink)
roseone
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 58
Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
roseone is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: IŞIĞI ÇAĞIRMA ...

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle. Ben çalışmalarımda hep mesaj gönderirim. Yani söyleyemediğim şeyler varsa bu yolla iletmek beni rahatlatır. Duymasa da hisseder diye düşünürüm. İnanırım da buna. Her meditasyonun bir amacı var. Ancak zaman zaman bunları istediğiniz şekle dönüştürebilirsiniz. Mesela güneş meditasyonunu başka bir arkadaşım bana pozitif enerji çalışması yaparken kabulde kullanmıştım ve etkili olmuştu.

Şuan anladığım kadarıyla telepati kurmak istiyorsun arkadaşınla. Mesajlarını söylemen etkili olacaktır. Hatta doğrusu budur.

Sevgiyle kal.


Açıklama için çok teşekkür ederim melek yürekli insan :) bu sitede benim karanlıklarıma ışık tutan en güzel enerjiyi bana hissettiren ve inançla bunları uygulamama vesile olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem inan azdır. En çaresiz anımda çarelerimin tükenmediğine ışık tutan bu site ALLAH tarafından bana verilmiş en büyük çare ve hediye oldu. biraz sabırsız ve zorlamalar yaşasamda inanacım sonsuz ve ne istedigimi biliyorum ve yılmadan seninle konuştugum andan itibaren uyguluyorum ne istedigimi Evrene ilettim ve onaylamalarımla meditasyon ve telkin müzikleriyle istedgime an ve an daha yaklaştıgımı biliyorum sadece sabrediyorum. ve onaylamalarıma annemde eşlik etmeye başladı :) BEN NE İSTEDİGİMİ BİLİYORUM! BEN SEVDİĞİMİN ARAMASINI SEÇİYORUM! BEN SEVDİĞİME İNANIYORUM GÜVENİYORUM VE ONUNLA MUTLULUĞU AŞKI YAŞAMAYI SEÇİYORUM. VE ŞİMDİ ŞUAN SEVDİĞİMİN BENİ TELEFONLA ARAMASINI SEÇİYORUM

Ve sana birkez daha candan gönülden TEŞEKKÜR ederim melek yüreklim ;)
roseone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla