Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2010, 04:45 PM   #47 (permalink)
Casandra
Teğmen
 
Casandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Edirne
Mesajlar: 83
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Casandra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Casandra'nın günlüğü :)

Bu aralar hep kendi isteklerim için imgeleme yaptığımı farkettim..Oysa sevdiklerimden ne çok bu hayata karşı direnenler vardı..Onlar içinde artık birşeyler yapmanın zamanı geldi..Hep bana olmaz ya ;)
Annem senelerdir babasıyla küs..Her dedemin kelimesi geçtiği anda hep ondan konuşmak istiyor,sonrada oturup ağlıyor..Seneler önce anneannem ölmüş..Dedemin 3. evliliği ve ilk karısından olma 3 evladını da şimdiki karısı istemediği için evlatlıktan reddetti,tabi kendisinin bissürü bahaneleriyle beraber..2 sokak ötede oturuyor,annem her gördüğünde babasını bakar..Babası kaşlarını çatarak gider..Benim umrumda bile değil,ama annem için çok üzülüyorum..

Anne sevgisine hasret olan biricik annem,şimdi senelerdir baba hasreti çekiyor..Her ne kadar babası çocuklarını istemesede..

Şimdi imgelememi annem için de yapıyorum..Onun üzülmesine artık yüreğim razı gelmiyor..En kısa zamanda babasının annemle konuşmasını imgeliyorum,kızına sarılıp hasretle ağladıklarını çekiyorum..Umarım en yakın zamanda dedemin taş yüreği pamuğa çevrilirde,annemin de baba hasreti biter..

Benim çevrem artık yeterli..Kendimi yeterli görüyorum..Sevdiklerim için artık bişeyler yapmanın vakti..Herne kadar aileme çekim yasasını anlatıp ,bunu bunu yapın desemde nötr cevaplar aldığım için onlar içinde birşeyler yapmaya karar verdim..Mağdem çekim yasasını tanımıyolar,benim aracılığımla güzel iyi şeyleri çeksinler..

Onlar hakkımı belki böyle ödemiş olurum..
Casandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla