Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2010, 10:45 PM   #4 (permalink)
scouter
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: değiştiğimi farkediyorum

Sevgili Funda0903 ve Planner;

Yıllardır düşüncelerimizde sahip olduğumuz kemikleşmiş olumsuz düşünce kalıplarından sıyrıldıkça hem kendimizi daha hafiflemiş, hem de daha rahatlamış hissediyoruz.

Örneğin ben telkinleri dinlemeye başlamadan önce gün içerisinde yaşadığım olaylarla ilgili belli başlı düşünce kalıpları ile tepki veriyordum, olumlu düşünmeye çalıştığım zaman bile bu tezi çürütecek olan bilinçaltım sürekli çalışmaya devam ediyordu. Özellikle son zamanlarda hayatımda olumlu düşünebilme yeteneğimi tamamen yitirmiş olduğumu şimdi daha iyi farkediyorum.

Olumsuz düşünce kalıpları sizin olaylara objektif olarak bakmanıza neden oluyor ve çözüm bulmanızı da önlüyor. Sorunlarıma çözüm ararken sürekli kazan gibi olmuş bir beyin ve şiddetli başağrıları en büyük sıkıntımdı.

Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri başımın kuş gibi hafiflediğini farkediyorum. Düşüncelerimin de eski karmakarışık düşünce yapıma göre daha yalın, daha basit ve sorun çözmeye yönelik olduğunu farkediyorum. Beynimin içi kalıplaşmış ağır olumsuz düşünce kalıplarından vazgeçtiğinden mi bilmiyorum. Beynimi eskisinden çok daha hafiflemiş ve sakin buluyorum.

Eskisi gibi beynimin içinde kırk tane kuyruğu birbirine dolanmayan tilki dolaşmıyor. Beynimin içindeki eski savaşların bittiğini ve rahatladığımı farkediyorum... Bu gerçekten çok güzel bir his...

Bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla