Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 02:43 PM   #30 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

Evet arkadaşlar ortada bariz bir şikayet var.Bunun için ne yapabilirim dedim ve çoğunuzun şikayetlerinin birleştiği ortak kişiyle bir görüşme yaptım.Malum hepimiz mizah bölümüne,oyunlar bölümüne ve cafe bölümüne hergün onlarca mesaj yazıyoruz.Çok beğendiğimiz bir mizah konusu olursa ekliyoruz.Ama madem sınırın aşılması söz konusu sanırım hepimiz bu konuda biraz suçluyuz.İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmayalım boş yere.Eğer bu kadar tepkiliysek uzun zamandan beri,ard arda bu mesajları yazmaktansa rahatsız olduğumuz an belirtmeliydik diye düşünüyorum.

Bu arada gözüme çarpan yegane nokta şu:yeni bir mizah konusu açıldığı zaman okunma sayısı 1 saatte 100ü geçerken,kişisel gelişim adına açılan meditasyon veya eft,deep-peat konularının okunma sayısı 1 saatte 15 i geçmiyor.Acaba bu şikayetlerimizin oluşmasındaki en büyük sebep biz miyiz diye bir sordum kendime.Aldığım cevap beni çok üzdü.

Bir şeye ne kadar çok vakit ayırırsanız onu o kadar çok yaşarsınız malesef.Yapılan yazılan güzel mesajların,eklenen faydalı konuların değerini bilip,teşekkür etmedikten sonra yargılamaya da hakkımız yok sanıyorum.Doğruya doğru yanlışa yanlışsa buna göre davranmak gerek diye düşünüyorum.Aksi takdirde öfkelenmelerimiz sadece bizi yıpratır karşı tarafa bir etkisi olmaz kırmaktan başka.

Sözün özü sorun halledildi.Bundan sonra şikayetlerimizi oluştuğu anda yazmalıyız.Ya ilgili kişiye ya da konuyu açanın kendisine.

Kişisel gelişim adına hepimiz yazılar konular eklemeliyiz tabii daha önce verilip verilmediğine dair arama butonundan arattıktan sonra.
''olur olmadık'' bir konunun eklendiğini gördüğümüzde lütfen altına kırıcı olmadan düşüncemizi yazalım,biriktirmeyelim,tutmayalım,saklayamalım.

Burası her şeyin açık yüreklilikle yazıldığı,fikirlerin açıkça beyan edildiği bir platform.Buna göre hareket edersek sorunların halkası değil,çözümlerin halkası olmuş oluruz.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla