Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2010, 06:38 PM   #43 (permalink)
Casandra
Teğmen
 
Casandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Edirne
Mesajlar: 83
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Casandra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Casandra'nın günlüğü :)

Merhaba Canım Günlüğüm..
Biliyorum bu aralar seninle ilgilenmiyorum,aslında sana ne çok yazıcak şey varken..
Öncelikle seni ihmal ettiğim için senden özür dilemek istiyorum sevgili günlüğüm...

Bu aralar kafam çok karışık..Çekim yasası yaratıcı imgelememi bıraktım..Çünkü rahatsızım,ben huzursuzken işlemez biliyorum..

Birşeyi çekmek için,diğer insanlarında yararına olucak şekilde çekmelisin..Zarar vericek şekilde değil...
Sırf bunu düşündüğüm için çok tıkanıyorum bu aralarr..

Örneğin;bi mevkii sahibi olmak istiyorum diyelim ama orada olan birisi var zaten..Benim oraya gelmem için o insanın atılması gerekiyor..Bi üst mevkiiyede çıkamaz,çünkü olmak istediği yer orası..Tabi örnek veriyorum düşlediğim şey bu değil..
Bu tarz durumlarda tıkanıyorum,yaratıcı imgeleme yapamıyorum..O durumları atlıyorum hep,öyle yaparakda o soru işaretlerini çözmeden bi noktaya,istediğin hayale ulaşamazsın zaten öyle değilmi günlüğüm..Ben vebal almak istemiyorum,kimsenin kötülüğünü istemiyorum,ama düşlediğim hayatta bazı insanların bulundukları ortamlardan gitmeleri lazım,ben gelebilmem için..

Onun için bu aralar yaratıcı imgelemeyi bıraktım ve motivasyonum bi hayli düştü.Aklıma birşeyde gelmiyor..Kimsenin vebalini almak istemem,sırf kendi rahatlığım için başkalarının rahatlılığıyla oynamak istemem..Ama benim istediğim şeye ulaşabilmem için bu şart..Hayalimden de vazgeçmek istemiyorum..

O ortamdan çıkması gereken insanların daha da iyilikliklerini istiyorum,bu dünyada kimseye kinim nefretim yok,olamaz da zaten..

Ben herkesi düşünüyorum sevgili evren,beni bencil zannetme nolursun...

Herkesin iyiliği şekilde hayalim gerçekleşsin,beni huzursuz kılma..Bu evrende herkes eşit değilmi,Allah herkesi eşit yaratmış ben herkese eşit davranıyorum,kimseye kötülük düşünmüyorum bunu aklından çıkarma yaşadığım evren..
Casandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla