Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 08:59 AM   #23 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Osho Kitaplığı 1.2 (20 Kitap) Süper Kaynak

Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
indirdim, baktım ve korktum =) arada facebookta yazıları denk gelince okuyup beğeniyordum ama bu sabah açıp bakınca korktum açıkçası. hakkında bölümündeki amcanın resmi beni korkuttu ( ben böyle şeylerden çabuk etkileniyorum)

okumadan yorum yapmak olmaz ama kendi inanç süzgecinizden geçirerek okuyun ( ben öyle yapacağım)

eminim içinde güzel bilgiler vardır ama herşeyi de olduğu gbi almayalım =)
Osho'yu hiç okumadıysanız ilk okumanızda yadırgayacaksınız. İnançlarınıza ters düştüğü için yargılayacaksınız, tepki vereceksiniz. Bir süre sonra okumaktan vazgeçeceksiniz.

Tüm düşüncelerinizden bağımsız bambaşka şeyler anlatıyor. İkinci ve sonraki okumalarınızda alışacaksınız Osho'nun tarzına. Eğer sevdiğiniz kitapları bir çırpıda okuyanlardansanız, bu kitapları okurken kitap hiç bitmesin diyeceksiniz. Yavaş yavaş, acele etmeden sindire sindire, yaşayarak okuyacaksınız.

Osho'nun yeri ayrıdır bende. O yüzden bu dediklerimi dikkate alarak ve kitapları hakkında internette dolaşan, ulaşabildiğiniz tüm olumlu/olumsuz yorumları okuyarak kitaba başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgiyle kalın.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla