Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2010, 10:04 PM   #10 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Cilt Lekeleri ve Tedavileri

Merhabalar,

1 ay önce güneş yanığı geçirmiştim. 2.derece yanık oluştu vücudumda. Bu süre içinde bir sürü krem kullandım. Normalde çok beyaz tenliyim. Şuan rengim açılmadı hala. Vücudumda herhangi bir cilt lekesi oluşmadı. Ancak ten rengim biraz karardığı için açıldığım zaman bu tür bir manzarayla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Yani cildim hala yenilenme aşamasında olduğu için leke oluşur mu bilemiyorum. Bu lekeler ne kadar zamanda oluşur. Oluşacak olsa oluşur muydu şimdiye kadar?

Şuanda makyaj yapmıyorum ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Yüzümü ve vücudumu kimyasallı temizleyicilerden uzak tutuyorum. Bu ara sürdüğüm tek krem bephanten plus. Aslında doktor başka kremler vermişti ama kremlerden birinin kozmetik firmaya ait bir ürün olduğunu öğrendim. O nedenle kullanmayı bıraktım.

Bu konuyla ilgili olarak bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan yardım istiyorum. Cilt lekeleri ne kadar zamanda oluşur? Ben tehlikeyi atlattım mı?
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla