Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 05:29 AM   #35 (permalink)
kumralada2207
 
kumralada2207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 8
Tesekkür: 3
8 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumralada2207 is an unknown quantity at this point
Unhappy Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir arkadaşım vardı, boşandıktan sonra erkeklerin kendisine kötü amaçla yaklaşacaklarından korkuyordu.. ve hep başına bu tarz şeyler geliyordu..

tamam tamam..

arkadaşım değil, o kişi bendim

boşanmak çok kötü bişeydir diye yetiştirildim.. dul kadın yaftası yapıştı mı bikere, toplum tarafından dışlanırsın ve kötü bakışların hedefi olursun maazallah..

bu korkularla yaşadığım süreç hakikaten korkunçtu..

ne zamanki boşanmanında evlenmek kadar doğal olduğunu anladım ve başımı dimdik dikerek kendi doğrularımla yaşadım, bu tarz şeylerden kurtuldum çok şükür..

işin sırrı, korkmamakta


merhaba sanemce nasıl becerdiğini bana da bir anlatsan çok makbule geçer inan ki. dediklerinin aynısını defalarca yaşadım ve hala da yaşıyorum. boşanalı 5 sene oldu ve ozamanlar oldukçada gençtim. aynen dedğin gibi bütün erkekler bana faydalanamk için yaklaşıyor diye düşündüğümden hala bir sevgilim biile yok. hep evli arkadaşlarımın yakınlarımın yanına misafirliğe fialn gittiğimde kadınların erkeklerini ayırtıcağımı düşünmelerinden korkardım yıllardır. ve en son ne oldu biliyor musun bunu en yakınımdaki biri gerçekten düşündü. kim mi? ablam ve düzeltemedim ayrılmak üzereler benim yüzümden. ablamın bana böyle bişeyi kondurmasına mı yanayım, ayrılıyor olmalarına mı yoksa eniştemin buna fazla kapılıp bana gerçekten aşık olduğunu söylemesine mi? hiç kimseyle konuşamadığım bi durum. normal olarak bi skandal. kime söyleyebilirim ki? çok yalnızım napıcağımı bilmiyorum. suçluluktan ölmek üzereyim neden onlara misafirliğe gittim ki ve 2 hafta kadar uzun kaldım.ama bişey söyliyim mi yeğenlerimi çok seviyordum. bu buhranı aşmada yardımcı olursanız çok sevinirim
kumralada2207 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla