Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 09:42 PM   #12 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Garip Garip Nickler


Merhabalar,

Öncelikle bu konudaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Konu "yanlış anlaşılmaya" çok müsait. Bakıldığı zaman çok saçma geliyor. Sizi rahatsız eden üyelerin nickleri mi, tavırları mı ben tam çözemedim. Siteye üye olduğumdan beri hiçbir üyenin nicki beni rahatsız etmemişti. Sanırım pm yoluyla sizi rahatsız edenler oldu. Bu gibi durumlarla karşılaştığınız zaman yöneticilerle irtibata geçmenizi öneririm. O zaman gereken neyse yapılacaktır.

Konu içerisinde nick belirtilmediği için bazı kişiler böyle, bazılarını tenzih ederim gibi ifadeler belirsiz, ortaya söylenen sözlerdir ve kimse hangi kategoride olduğunu anlayamaz. Bu durumda konunun da bir anlamı olmaz. Burada devreye yorumlarımız girer. Ve yorum yapan arkadaşlarımızın da hepsi yorumlarında haklılar.

Eğer herhangi bir şekilde pm yoluyla forum içerisinde rahatsız ediliyorsanız mesaj alımınızı kapatabilirsiniz ya da bizlere bildirebilirsiniz. İnsanlara isimlerine ya da aldıkları rumuzlara göre hoş olmayan yakıştırmalar yapılmasını doğru bulmuyorum.

Sonuçta burası kişisel gelişim sitesi. Bizler herkesten bir şeyler öğrenebileceğimize inanan insanlarız. Burada herkesi olduğu gibi kabul etmekten bahsediyoruz. Nickine bakıp aa senin nickin güzel değilmiş ya da sorduğu bir soruya bakıp yok bu olmamış daha mantıklı bir soru düşün gel diyemeyiz. Böyle bir foruma bu şekilde katı kurallar da hiç yakışmaz. Kaldı ki bu yapılsa bile yine üyelik alabilir insanlar bunu engelleyemeyiz. Forumun seviyesini düşürenler varsa siz ve mesaj yazan diğer arkadaşlarım gibi duyarlı, kendini geliştirmenin peşinde olan üyelerimizden ancak bunları bildirmelerini isteyebiliriz.

Sevgilerimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline