Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 05:28 PM   #30 (permalink)
Casandra
Teğmen
 
Casandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Edirne
Mesajlar: 83
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Casandra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Casandra'nın günlüğü :)

Bugün mukabele 'de hâmim duaları vardı..7 tane dilek dileme,şifa isteme şansım vardı..Aileme,geleceğime,evrene harika dualar ettim..Hayırlısıyla haftaya hatimim iniyor..Böyle müjdeli bi haber vermek istedim,günlüğüme..
2 gündür pc başına pek fazla oturamadığım için,telkinlerimi dinleme fırsatı bulamıyorum ..Ama dün benim kendi kişiliğim hakkımda harika bi izlenemim oldu.

Facebook sayfama,anlık ileti paylaşmıştım..Sevgili resim öğretmenimde garip bi yorum yapmış,anlamadım tabi..What diye yorum bıraktım altına ..Tabi bu sevgili resim öğretmenim çok farklı bi kişilik..Evhamlı,kaprisli,kendi kafasında yaratıp kuran birisi..(tabi beni de hiç sevmez) Tatlı atışmalar atar hep bana,ben de hepsine sinirlenir karşılık vermeye kalkardım..Tabi o yılların tecrübesiyle, bi cümle yine bulur beni mors ederdi.. Öğretmen-öğrenci ilişkisinden ziyade kedi-köpek gibiydik...Çok alıngan bi tip olduğum için,benimle uğraşırdı hep..Laubalilikten hoşlanmadığın halde gelir bana sulu sulu espriler yapar.

Dün de yine beni facebook alemine rezil ettiricek bi şekilde,ben aptalmışım tarzında what yorumuma yine bissürü şeyler doldurmuştu..
Garip olan şey,hiç sinirlenmedim,hatta yorumunu da silmedim

Kendi evhamlılığı dedim..

Ve altına gayet resmi ve olumlu bi cevap yazdım..Çok şaşırdım kendimde bu hareketi görünce..Kesinlikle öğretmenimde şaşırmıştı..Onca beni rezil ettirme durumunda,ben altına sadece yaptığınız yorum için teşekkür ederim,görüşmek üzere diye bi yorum yazdım..

Demek ki gerçekten telkinlerin ben de olumlu etkileri hala devam ediyor,ve ben bu durumdan çok hoşnutum..Kimseyi takmıyorum..Gereksiz insanlarla kafamı yormuyorum..

Yeni halimi sevmeye başlıyorum artık..

Hayırlı ramazanlar
Casandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla