Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2010, 06:10 PM   #2 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs down Cevap: Bu Yazıyı Türkçeye Çevirebilirmisiniz Çok Önemli

Alıntı:
SmileTR21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar Elimde Bir Yazı Var Bunun Türkçeye

Çevrilmesini İstiyorum Ama İnternetteki Çeviriler Bunu Yapamıyor.
Lütfen Bunu Çevirirseniz Sevinirim Yanlız Arkadaşlar

Not: İnternetteki Çeviri Siteleri Ve Ya Programlarından Olmaz İngilizce Bilen Bi Arkadaş Çevirirse İyi Olur

Şimdiden Teşekkürler.

----------------------------------------------------------------


Lucid Dream / Sleep (VERY STRONG) / 30 Minutes / Lucid Dreams... or the act of being awake and aware inside your dreams. This dose was designed to be taken just before you go to bed. It is important you hit the pillows just as the dose is over so it can work its magic into the night... and magic is it! This dose was designed to do two things: Help you to remember your dreams, and aid you in being lucid in them and control them by bringing you from a high to a low theta, where dreams can intensify! Normally being able to control a dream takes months of intense practice, but with this dose it can come much easier! Since the first few times a user becomes lucid can be intense, this dose is marked VERY STRONG! Be aware!

Lucid Rüya/ Uyku (ÇOK AĞIR ) / 30dk./ Lucid rüyalar... ya da uyanık olma hali ve rüyalarının içinde olduğunu farkında olma hali. Bu doz siz yatağa gitmeden hemen önce alınmak üzere geliştirilmiştir. Alır almaz vurup kafayı yatmanız çok önemli, böylelikle gece ilacın içindeki sihir işe yarasın... bu bir sihir! Bu doz iki şey için üretildi: öncelikle rüyalarınızı hatırlayabileceksiniz ve içlerinde lucid olabileceksiniz, düşük ve yüksek teta dalgalarını kontrol edebileceksiniz. Normal şartlar altında rüyaları kntrol etmek aylar süren çalışmalar gerektirir, ama bu doz sizin işinizi çok kolaylaştıracak. İlk aldığınız birkaç seferden sonra kullanıcı çok daha fazla yoğunlaşabilecek. Bu doz çok yüksek/ çok güçlü olarak ibarelendirilmiştir. Dikkatli kullanın.


Diyor... bunu çevirmekte çok tereddüt ettim aslında ama bilmeden kullanabilme olasılığınız beni çok korkuttu. Her kim bu ilaca sahipse... lütfen işleri kolay yoldan halletmeye çalışmayın, deneyimlerle ilerlemek her zaman en doğru yoldur, sizden ricam, ne kadar zaman gerekiyorsa o kadar zaman çalışmalarınızı sürdürün. Tehlikeli geldi bana. Ruh ve beden sağlığınızı denenmemiş, onaylanmamış, muhtemelen de interetten ya da el altından bulma ilaçlara emanet etmeyiniz. Bu kadar çaresiz durumda olduğunuz sanmıyorum. Bana hırs yapmışsınız gibi geldi.

Naçizane önerim, kullanmadan yeniden düşünmenizdir.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla