Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2010, 11:10 AM   #3 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Birgününüz Nasıl Geçiyor ;) ??

Sabaha kadar minik prensimin defalarca anne diyerek uyandırmasıyla ne uyuyabildiysem kardır deyip kalkıyorum , sabahın en erken vaktinde... Sonra hazırlanıp oğluma ufak bir oyuncak verdikten sonra işe gitmek için servise yetişmeye çalışıyorum. Çünkü ne zaman evden çıkmak istesem minik paşam bacaklarıma yapışıyor, boynuma sımsıkı sarılıp benden ayrılmak istemiyor.

Servise yetiştiysem işe gelene kadar kitap okuyorum. Sonra işyerinde projelerle uğraşırken , mümkün olduğunca siteye uğrayıp emek sarfedilen her paylaşıma bakmaya ve okumaya çalışıyorum.

İşim bitince de tekrar servis ve tekrar kitap okuma , eve gidiş yolum daha uzun mesafeden olunca daha fazla okuyorum. Eve gittiğimde kuzuma sımsıkı sarılıyor , doymaya çalışıyorum , öpüyorum , kokluyorum ve doyamıyorum. Dua ediyorum Rabbim herkesin evladını bağışlasın içinde de benim yavrumu diye ve ekliyorum Allah'ım isteyen herkese bu muhteşem duyguyu tattısın diye...

Sonrasında kucağımda oğlum yemek yapmaya ve sofra kurmaya çalışıyorum , yemek yeme faslında da yine oğlumun kucağımda olma isteği ve sarılma benimle oynama isteğiyle karşı karşıya kaldığımdan doymamış bir şekilde sofradan kalkıp miniğime kitap okuyorum. Çünkü titap diye tutturuyor...

Bütün bu oyun fasılları bittikten sonra kuzumu uyutup geri kalan işleri bitirip , bitap bir vaziyette yatağa uzanıyorum. Yine elimde kitabım 3-5 sayfa okuduktan sonra uykuya yenik düşüyorum.

Çok yorulmadıysam uyumadan önce eşimle güzel bir film izlemeye çalışıyorum , film sardıysa sonuna kadar izliyorum ,sarmadıysa izlerken uyuyakalıyorum :))

Sonuç : İyi ki miniğim var her şeye bedel ve uyku ne muhteşem bir şey
  Alıntı ile Cevapla