Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 03:28 PM   #2 (permalink)
sancarg
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 30
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sancarg is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!!

Tekrar merhaba İngilizce öğrenen herkes ne kadar uzun zamandır öğreniyor olursa olsun her sınandığında ya da konuşmaya gelince diyelim çok iyi bilmediğini söyler.Aslında kendi başına kaldığında hiç de öyle değildir.
Bilgilerin beyninize yerleşmesi elbetteki derslerle olur ancak çoğumuz bu bilgileri ana dilimizi konuşurken yaptığımız gibi pratik şekilde kullanamamaktan şikayet eder dururuz.
Ben denedim ve gördüm arkadaşlar.

Artık çok rahat ve tüm bilgilerimi kullanarak konuşabiliyorum.
Bunu verdiğim bu linki kullanarak da pekiştiriyorum.Dünya öyle hızlı gelişip ilerliyor ki batıdaki bir çok insan iş yerinde evde ya da bulabildiği her boş vakitte livemocha gibi siteleri kullanarak farklı diller öğreniyor ve anında birini bulup onunla pratik yaparak uygulamaya geçiriyor.Biz neden yapamayalım ki!
Atalım artık bu çekingenliği üzerimizden hiç korkmadan yazın ya da konuşun çünkü unutmayın biz de Türkçe dil bilgisinde olan tüm kuralları konuşurken önemsemeden iletişim kuruyoruz tıpkı bizim gibi yabancılar da konuşma dilinde dilbilgisi kurallarını çok da önemsemiyorlar.

Önce dilbilgisine çok da bağlı kalmadan yanlış da olsa sadece ne söylemek istediğinizi anlatmaya gayret ederek başlayacak sonra zamanla göreceksiniz ki çok da zor değil bunun içine bildiğiniz kuralları da eklediğinizde çok da rahat yabancı dil konuşmayı sürdüreceksiniz.
Ben şimdilik sadece bu siteyle idare ediyorum çünkü her zaman vaktim olmuyor ama eğer başka güzel bir site daha bulursam önereceğim.
Bu site tıpkı msn gibi kimlerin online olduğunu görebiliyorsunuz hatta kameralı bağlantı yapıp kullanabilirsiniz.

şimdiden iyi eğlenceler.

__________________
sancarg
sancarg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla