Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 01:39 PM   #42 (permalink)
ttulay
Teğmen

Tesekkür: 3
5 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ttulay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI

Merhabalar
Kişisel gelişimle her zaman ilgilenmişimdir. Bunun için hayatımdan örnek vermek isterim(bunu bencillik olarak düşünmezseniz).
Ben her zaman yaşadığım yere aykırı bir insan olmuşumdur ,çevremdekiler beni hiç anlamazlar nerede yaşıyor bu der gibi bakarlardı .En büyük kabusum da ya evlenip de burada kalırsam olmuştur.
Ben çok ciddi hastalık sorunları yaşadım,okuyamadım.İşte bu yüzden kendimle kalabildim,çevremi gözlemleyebildim.Çeşitli kurslarla kendimi yetiştirmeye çalıştım.Derler ya hiçbirşey tesadüf değildir ya da sebepsiz değildir.İşte burada kuantum yasasını doğru kullanmak gerekiyor.İnsan her türlü sorunla karşılaşabilir buna rağmen inancını kaybetmemesi gerekiyor.Evrene istekleini karalı ve sürekli bildirmek gerkiyor çünki evren bizi sürekli sınıyor.
Düşünün tarlaya soğan ektiniz üzerinden bir kış geçti,dermisiniz hani soğanlar daha çıkmadı...Bilirsiniz ki sizin görmediğiniz süre toprağın altında büyük bir telaş büyük bir hazırlık var,onlarda bilir ki zamanından önce çıkarlarsa ya karın altında çürür ya daolmadıkları için sökülüp atılır.İnsan için de aynı şey geçerli olmadan başını kaldırırsa başını ezerler,evren bizim olmamızı bekliyor.
Beni merak ettiyseniz dünya insanı olmayan evrensel biriyle tanıştım ve evlendim.Güneye yerleştik her zaman zaman birbirimizi geliştirerek yeni düşüncelere ve anlayışa açıkolarak yaşadık.Her türlü zorluktan birbirimize daha kenetlenerek çıktık.Biliyorum ki bunları yaşadıysam düşüncelerimi hep uzaklara gönderdiğim hep daha farklı hayatlar vardır diye düşünceyi sürekli aktif tuttuğum içindir.
Korkmayın düşünce okunuzu daima uzağa atın ve peşinden gitmeyi unutmayın.Evren bizim için çalışıyor.
IŞIK VE SEVGİYLE KALIN
ttulay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla