Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 11:34 AM   #42 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telepati Hakkında

Harikasın Baggysus,

İnsanı imrendiresi bir ilişki yakalamışsınız. Benim de seninki gibi bir Telepat'ım var. Ne zaman hislerim karışsa ortaya çıkar, elini uzatır. Ne zaman onu içimden geçersem ya arar ya da gelir. Üstelik seninle bir ortak noktamız daha var. Biz de ayrı şehirlerdeyiz. Bir dönem ev arkadaşımdı, şimdi ruh eşim. Hatta biliyor musun aynı tür adamlara aşık oluyoruz. Ve hatta doğum günlerimiz bile ardışık. O yüzden gece 00.00 olduğunda birlikte kutluyoruz. Hayatımın her evresini bilir, her aşamasında yer alır. Ben de onun hayatının her aşamasında olduğumu sanıyorum. Hatta az sonra kendisini arayıp onu ne kadar özlediğimi söyleyeceğim.
Her günümü onunla dopdolu yaşıyorum. Sanki messenger gibi işleyen bir beyin dalgamız var. Kısa mesaj gönderiyoruz birbirimizin beynine. Bana her bakışını tanırım. Beni çağırır, bana dileklerini iletir. Kötü olduğunu hissederim. Ne dinlemek istediğini bilirim. ne yemek istediğini bilirim. ne demek istediğini bilirim. aynı anda ağlar, aynı anda başka bir yerde aynı şeyleri yaşar sonra da aynı anda birbirimize koşarız.

o iyi ki var.
hayatıma girdiği, hayatım olduğu için çok mutluyum.
Şimdi arayıp onu çok sevdiğimi söyleyeceğim.
Ayy, daha yakın zamanda gördüm ama, her an yanımda olsun istiyorum
Çok şey mi istiyorum.
Ama gittiğimde benimle gelecek. Biliyorum.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla