Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 12:52 PM   #10 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: "Bütün hayvanlar eşit doğar ve türlerine uygun yaşama hakkına sahiptir’

Of Allah'ım neler diyorsunuz siz ya. Ben bu kadar vahşeti daha okurken içim sızladı. Allah'ım bir de bunları gerçekleştiren ve de hiç vizdanı azabı duymayan hatta zevk alan var. Bu nasıl bir psikolojidir ya?

Getirdiğiniz çözüm önerisine katılamıyorum çünkü hala bir yanım eziyet edenin çekeceği eziyeti düşünmekte. Halbuki suç işleniyorsa cezası da çekilmeli. Ama bu kişileri dediğiniz gibi kısasa kısas yoluyla cezalandırırsak yine çözüm olmayacak ki. Bacağı kesilse başka bir yeriyle başka bir canlının başka bir yerine işkence eder. Daha derin ama kesin çözüm getirecek bir şeyler lazım.

Abim bir hata yaptığımda mesela yalan konuştuğumda, bana bir saat nutuk çekerdi. Başım patlar yaptığım hataya bin pişman olurdum. Aynı şeyi bir daha tekrarlamamaya gayret gösterirdim. Ha yaparsam da paşa paşa dinlerdim. Hala abimin karşısında kıvrandığım günleri unutamam. Emin olun bana dayak atsa bu denli etkili olmazdı.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla