Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 11:25 AM   #8 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: "Bütün hayvanlar eşit doğar ve türlerine uygun yaşama hakkına sahiptir’

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi ki varsın Planner,

Bu duyarlılığın ve düşünceliliğin o kadar önemli ki. Sen seni dinleyen ve okuyan herkesin yolunu değiştiriyorsun zaten. Yolundan şaşma dostum.
Ben de aynen devam edeceğim. Gerekirse tek tek çevirip konuşacağım insanlarla. Bir yıldızı kurtarmak için bile olsa, bütün enerjimi vereceğim.

Hala gerçekten insan olan, içinde vicdan taşıyan insanlar var. daha dün akşam işten eve dönerken karşı apartmanın kapısına çıkmış bir kadın kavga eden iki kediyi ayırmaya uğraşıyordu. Gülümsedim, kolay gelsin dedim, o da benim gibi bu sıpaların birbirinin canını yakmasına dayanamıyormuş. Evinden fırlamış çıkmış. ben de dayanamam. Bak hala sevgi dolu bir kısım insanın yüreği. İnsandan zarar görmesini bırak birbirlerinden zarar görmelerine bile dayanamıyor.

Anne- baba vermiyor, ama okullar da vermiyor. Bizim önce çocuklarımıza baktığını doğru görme ve algılama dersi vermemiz lazım. Hayat bilgisini, Tarihi, coğrafyayı, matematiği ondan sonra gerçekten anlayabilirler işte.

Sana saygılarımı sunuyorum Planner
İyi ki varsın
Sen de arkadaşım, sen de iyi ki varsın. Verdiğin örnek çok güzel. Tabi ki, dünya hala o kadar da kötüleşmedi. Hala umut var. Ama kötü örnekler de azımsanacak kadar az değil maalesef. Ha diyeceksin ki "aman be sen de görmeyiver". Tamam ben görmeyeyim, sen görme... Peki bu davranışları görmemek çözüm mü? Kesinlikle değil.

Dediğin gibi asıl iş ebeveynlerde bitiyor. İnsanın bilinçaltının gelişimi 2 yaşından sonra kapanıyormuş. Yanlış bilgi vermek istemem. Böyle bir şey vardı. Çocuğu eğittik eğittik. 2 yaşından sonra artık ister istemez kalıplarla yaşıyor. Çok hassas bir durum bu.

Konu sapıyor mu ne? Hayvanlara yapılan eziyetten, çocuk eğitimine geçtik.:)

Saygılar karşılıklı Bluepebbles.
Sen de iyi ki varsın. (Lakin kullanıcı adını o kadar dikkatime rağmen yanlış yazarsam beni mazur gör.)
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla